IsolAir Thermo

Folie termorflecitva pentru acoperis si pardosea

IsolAir Thermo este un compus termorefractar, semirigid și flexibil, care datorită compoziţiei şi a calităţii producţiei, obţine rezultate excepţionale în ceea ce priveşte radiaţia, convecţia, conducţia şi higrometria.

IsolAir Thermo este un produs de izolatie hibrid cu o structura semirigida sub forma de fagure in doua straturi cu alveole individualizate cu aer uscat , neconductiv termosudata pe ambele parti cu aluminiu neemisiv care formeaza o bariera impenetrabila impotriva radiatiilor din spectrul termic , IR infrarosii si UV ultraviolete.

 Adaptabilitatea sa îl face uşor de instalat, nu îngreunează structura, elimină punțile termice, reflectă 97% din radiația termică şi îşi păstrează proprietățile termoizolatoare pe toată durata de viață a construcției fără a înmagazina vapori, umezeală sau mirosuri.

Ca urmare a dezvoltării și cercetării continuie în domeniul termoizolațiilor reflective pentru construcții, IsolAir Termo este produs cu tehnologie de ultimă generație fiind printre puținele termoizolații reflective la nivel mondial care sunt semirigide și suportă sarcini mecanice de până la 250 kg/mp fără deformare. În Romania a fost agrementat de către Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Constructii în octombrie 2007.

IsolAir Thermo este membru al Romanian Green Building Council – consiliul pentru clădiri verzi.

Întreaga companie este angajată în asigurarea şi păstrarea standardelor de calitate ale produselor şi serviciilor noastre şi operează cu un sistem de management al calităţii certificat ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, BS OHSAS 18001:2007 produsele fiind supuse continuu verificărilor în laboratoarele INCERC.

Pe viitor vom continua să ne dedicăm cercetării, dezvoltării şi producerii de soluţii energetice care să aducă reduceri de consum, să nu afecteze mediul înconjurător, să fie sigure şi usor de instalat.

Producția IsolAir Thermo este rezultatul cercetării și dezvoltării continue în scopul perfecționării constante a liniei noastre de producție.

IsolAir Thermo este produs și comercializat ca marcă proprie de termoizolație reflectivă.

Echipa noastră de specialiști asigură consultanță individuală gratuită.

Telefon Contact : 0723609700 , 0751918348

Adresa email : office@isolairthermo.eu

Site web : http://www.isolairthermo.eu

Linkedin : https://www.linkedin.com/in/isolairthermo/

Facebook: https://www.facebook.com/isolairthermo.eu

Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCEw7pXO8dp01rxJqBPd9BdA

Instagram : https://www.instagram.com/isolairthermo/

Link spre shop : https://isolairthermo.eu/shop-isolair-thermo/

Link spre contact solicitare oferta si documentatie : https://isolairthermo.eu/contact/

Va vom prezenta cum am montat folia termoreflectiva la Cabana A Frame de la Salciua Noua in 3 articole pe acest website.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: