Cabanele de la Salciua Noua , jud. Timis, au fost create cu scopul de a oferi celor de langa Timisoara, si nu numai, un loc unde sa te poti relaxa, in afara orasului, intr-un cadru modern dar intim, cu o arhitectura deosebita, un loc unde sa experimentezi ceva deosebit, si unde sa iti doresti sa te reintorci.

Complexul este realizat din doua cabane tip a frame, una din cabane are dimensiunea de 7 x 7 metri, iar cealalta de 7 x 12 metri, o sauna cu dimensiunea de 5×3 m, langa care avem un dus, un ciubar, un loc de joaca pentru copii, o trambulina pentru copii.

Capacitatea celor doua cabane este de 4 persoane, adulti in cabana mica, respectiv 6 adulti si 2 copii in cabana mare. Se mai poate folosi si canapeaua din cabana mare, unde pot dormi cel putin 2 adulti.

La locatie gasiti tot ce aveti nevoie pentru o sedere cat mai confortabila: ustensile de bucatarie, gratar, parcare, fire pit, aparat de cafea, sandwichmaker, frigider, masina de spalat vase, internet Wifi, cablu TV, trusa de prim ajutor, masina de spalat haine, masina de uscat, sistem de incalzire in pardosea cu centrala electrica, scaune pentru copii, asternuturi de rezerva, prosoape, sapun, gel de dus, si in viitor si biciclete.

Cabana se poate inchiria deocamdata doar de pe Airbnb – sau direct de la numarul de telefon – 0745-259.044

https://www.airbnb.com/rooms/861925411810801794?source_impression_id=p3_1681811265_5X%2BQqPL3LRUvhaz5

Va lasam mai jos cateva poze de la locatie, dar recomandarea este sa veniti la fata locului, sa admirati privelistea si sa va bucurati de o sedere cat mai placuta.

Advertisement